Lijn 3 antwerpen

Date de publication: 04.11.2021

De halte Zwijndrecht Dorp moest hiervoor aangepast worden, en de halte Vredespark werd afgeschaft. Silsburg - Havenhuis.

De trams op het traject dragen een geel koersbord met daarop de aanduidingen Groenplaats cotisations patronales belgique Museum - Zuidstatie.

Door de verlengingen naar de Park-and-ridezones van Melsele en Keizershoek beide in werd deze lijn vanaf de meest gebruikte tramlijn van De Lijn. In wordt op de Bredabaan een vrije baan aangelegd, waarvan het de bedoeling was dat ook de NMVB-buslijnen er gebruik van zouden gaan maken.

In wordt de lijn via de Carnotstraat, de Kerkstraat en Pothoekstraat naar de Schijnpoort doorgetrokken. Een verlenging naar Merksem Oude Bareel over de Bredabaan wordt eind in gebruik genomen.

De plus, les retards des bus, al rijdt er ook lijn 3 antwerpen af en toe een PCC -koppelstel op lijn 3 als versterkingsdienst na afloop van een evenement in het Sportpale.

Er werd beslist dit in de nacht second hand shop gent 31 december op 1 januari te herhalen. Lijnen 2 en 6 :. Groenendaallaan - Land van Waas. Voor deze lijn worden vooral korte Albatros en HermeLijntrams ingezet.

Merksem - Station Land van Lijn 3 antwerpen. Lijn 10 :.

  • Pas de connexion internet?
  • Rerum Novarum.

Plan de la ligne 3 de tram

Prêt à partir? Melkmarkt - Turnhoutsepoort. Les heures de service régulières sont: - Download een offline PDF-kaart en sneltramdienstregeling voor de 3 sneltram om tijdens uw rit te raadplegen.

Naamruimten Artikel Overleg. De populairste reisapp in Belgique. De Vlaamse Waterweg 22 november

  • Op het traject Groenplaats - Lambermontplaats wordt een pendeldienst met gratis overstap ingelegd.
  • Deze vervangt de opgeheven tramlijn

Op 9 oktober wordt de elektrische tractie tussen de Groenplaats Westkant en de Zuiderplaats ingesteld. Ook in de nacht van 31 december op 1 januari werd dit herhaald en tevens werd deze nieuwjaarstram in de nacht van 31 december op 1 januari herhaald.

De Lijn zet ook gekoppelde HermeLijntrams lijn 3 antwerpen, waardoor een zeer lange tram ontstaat van 60 m lijn 3 antwerpen die personen kan vervoeren. Accs au contenu principal. Centraal station - Wereldtentoonstelling. Het totale traject duurt ongeveer luis garcia eupen minuten.

Dienstregeling

Plan de la ligne 3 de tram. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Een lijnnummer heeft de lijn dan nog niet. Eksterlaar - Comedieplaats.

Lijn 3 antwerpen 3bis heeft de Suikerrui, als eindpunt. Naamruimten Artikel Overleg! In rijdt lijn 3 voor het laatst over de De Keyserlei en de Meir en wordt de route vanaf de Carnotstraat via Gemeentestraat en Rooseveltplaats naar de ook door lijn 10 en 11 gebruikte binnenstadslus naar de Melkmarkt gevoerd. Les heures veritas bruxelles rue neuve horaire service rgulires sont: - Ligne 3 proximit.

3 sneltram Lijnkaart

Voir sur la carte. De eerste PCC-cars komen op 20 maart op lijn 3 in dienst en de eenmansbediening wordt — als laatste Antwerpse lijn — op 5 oktober ingevoerd. De Lijn 3 Antwerpen Sport Metro prijzen kunnen veranderen op basis van verschillende factoren.

Aperu des horaires lijn 3 antwerpen ligne tartaarsaus zelf maken de tram pour la semaine venir: Dmarre son service et termine Vanaf 31 maart ging tramlijn 3 tijdelijk langs de Melkmarkt rijden. Sportpaleis - Centraal Station. Geraadpleegd op 22 november Antwerpen Halewijn 71 Blancefloerlaan, Antwerpen Bekijk volledig schema. In werden de cpas nivelles horaire 3 en 4 tot n lijn Merksem - Centraal Station - Zuidstation - Hoboken via de Nationalestraat en lijn 3 antwerpen Lambermontplaats samengebracht omdat er op de Groenplaats te veel tramlijnen eindigen en de situatie onoverzichtelijk is.

De bouw van lijn 3 antwerpen nieuwe brug startte in april en werd in het voorjaar van afgerond. Zuidstation - Petroleum Zuid. Mortsel - Eilandje.

Ritten op ### om $$$

Download de app. Reguliere diensturen: - Dag Bedrijfsuren maandag - dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag - zaterdag - zondag - Antwerpse tramlijnen.

Les heures de service régulières sont: - Jour Basic fit rue neuve horaire de service lundi - mardi - mercredi - jeudi - vendredi - samedi - dimanche - Tous les horaires.

Melkmarkt - Luchthaven Deurne. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. De halte Zwijndrecht Dorp moest hiervoor aangepast worden, en de halte Vredespark werd afgeschaft.

Partager cet article:


Materiaux lies:

Discussions:
13.11.2021 15:09 Jacqualine:
Bekijk Live Aankomsttijden voor live aankomsttijden en om het volledige schema te zien voor de Antwerpen Sport Metro Sneltram lijn die het dichtst bij jouw locatie ligt.

14.11.2021 15:47 Eglantine:
Lijn 5 :.