Gemeente en stadsmonitor

Date de publication: 16.10.2021

Heb je nog vragen? Volg ons facebook twitter youtube linkedin instagram RSS overzicht.

Door jouw relevante artikels, cases of verhalen te delen, kunnen ook anderen hiermee aan de slag. Op vraag van onze gebruikers bieden we Excel-bestanden aan waarin je voor een selectie van indicatoren kan nagaan hoe jouw gemeente scoort ten opzichte van de andere gemeenten. Waarom freinetschool de boomhut de tevredenheid over de politie niet opgenomen in de enquête?

Alle Excel-bestanden bevatten bovenaan filters, zodat je naar keuze selecties kan toepassen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. We bekeken de cijfers voor de steden Scherpenheuvel-Zichem en Diest en vroegen ons af of je met zo een rapport zwembad christus koning brugge huis kan komen. Op maat van Alle sectoren Bank, verzekeringen, post, telecom Bouw Chemie, metaal Energie, water Gezondheidsdiensten en -instellingen Grafische, papier en kartonindustrie Handel, verhuur Hout- en meubelindustrie HR- en uitzendbureaus Industrie algemeen Informaticadiensten en -bedrijven Land- tuin- en bosbouw, visserij Socio-culturele sector, sport, jeugdwerk,

De MVO-scan is een handige tool die de maatschappelijke verantwoordelijkheid van uw bestuur in kaart brengt. Deze indicatoren wijzen op diverse dimensies van die maatschappelijke verantwoordelijkheid, lere.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Volg ons facebook gemeente en stadsmonitor youtube linkedin instagram RSS overzicht. Heb je nog vragen. Naam vereist.

In Scherpenheuvel-Zichem heeft slechts 1 op de 5 veel vertrouwen in het gemeentebestuur. Contacteer ons en we helpen je graag bij het afsluiten van een dataprotocol ter bescherming van persoonsgegevens. Welke financiële middelen zetten de lokale besturen in voor hun werking?
  • E-mail vereist Adres wordt niet getoond.
  • Wil je zelf aan de slag met de atomaire data van de burgerbevraging voor wetenschappelijk onderzoek of verdere analyses?

Enkele Vlaamse cijfers

U bent hier Home Inspiratie Stadsmonitor maakt Vlaamse steden duurzamer. Neem zeker een kijkje op de nieuwe website! Ten slotte kunnen alle Vlaamse gemeenten zich inspireren op een SDG-pagina op de VVSG-site met heel wat praktijkvoorbeelden, aanzetten tot omgevingsanalyse, inlassingen voor partijprogramma's, technieken voor gepaste burgerparticipatie, enz. Het Agentschap Binnenlands Bestuur biedt daarvoor verschillende lokale beleidsmonitoren aan zoals de Gemeente-Stadsmonitor.

Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in jouw gemeente of stad?

  • En op die manier kan u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en de uitdaging aangaan voor een meer duurzame ontwikkeling van de eigen samenleving.
  • Dat is een vrij lage score, ze ligt niet alleen onder het Vlaams gemiddelde, maar is ook een van de laagste uit de regio.

Meld mij aan. Je reageert onder je WordPress. De online vragenlijst is niet meer toegankelijk. Die sets van indicatoren coiffure grand place huy een meet- communicatie- en leerinstrument op strategisch niveau.

Lokale beleidsmonitor S Z: voer eens dezelfde enqute uit per deelgemeente en publiceer gemeente en stadsmonitor eens integraal. Beoordeel dit:.

Eén gedachte over “Stadsmonitor: 66% van de inwoners is tevreden over de gemeente.”

Data, informatie en kennis zijn essentieel om lokaal beleid voor te bereiden en te ondersteunen. Daarnaast worden een bijkomende 30 gemeenten op de hoogte gehouden, onder meer via een jaarlijkse SDG-bijeenkomst. Hageland Expres.

Dat is mogelijk; je kan deze data opvragen. Gemeente en stadsmonitor informatie omtrent de verwerking van je persoonsgegevens, de bescherming van je privacy en de mogelijkheid om je rechten uit te oefenen. Je kan op voorhand alvast dit aanvraagformulier bekijken en invullen. De bevraging Gemeente-Stadsmonitor is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt!

Wij danken puma rs x reinvent wns alvast gemeente en stadsmonitor je deelname. Verschillende organisaties kunnen je bijstaan in de uitwerking van je MVO-strategie en de uitvoering van je MVO-beleid.

SDG's en universele planetaire grenzen

We bouwen volop aan de nieuwe Gemeente-Stadsmonitor! Nu inloggen. Om deze mondiale doelen te realiseren, willen ze lokale acties ontplooien. Wil je zelf met de cijfers verder aan de slag gaan? Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Vandaag onthulden we de resultaten van de Gemeente-Stadsmonitor tijdens een online lanceringsevent. De gegevens die je invult, worden door het Agentschap Binnenlands Bestuur verwerkt voor carrefour blauwe toren realisatie van de nieuwe Gemeente-Stadsmonitor, met beleidsrelevante analyses voor en door steden en gemeenten.

Indicatoren voor SDGs Met de gemeente- en de gemeente en stadsmonitor beschikt uw lokaal bestuur bovendien over set van een paar honderd indicatoren om de realisatie van de SDGs op te volgen. Je kunt zelf ook meebouwen aan MVO Vlaanderen.

E-mail-controle mislukt, probeer gemeente en stadsmonitor opnieuw. Hoe tevreden zijn de inwoners over de voorzieningen in hun gemeente of stad. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Volg Volgend? Het Agentschap Binnenlands Bestuur wil met deze beleidsmonitor elk lokaal bestuur ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen.

De winnaars van de Awards for Best Belgian Sustainability Reports 2020

Om deze mondiale doelen te realiseren, willen ze lokale acties ontplooien. Deze indicatoren wijzen op diverse dimensies van die maatschappelijke verantwoordelijkheid, zoals: armoedebestrijding, werken en ondernemen, leren en onderwijs, gezondheid en welzijn, tom van sas openingsuren, natuur- en milieubeheer, mobiliteit, veiligheidszorg, enz.

Zo kan u bijvoorbeeld 'verkeersveiligheid voor fietsers', 'groenvoorzieningen in de buurt', 'diversiteit bij het stadspersoneel' en 'fierheid' gebruiken om de realisatie van een complexe SDG11 duurzame steden en gemeenschappen mee op te volgen. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Vind de perfecte advies- en opleidingsverstrekkers voor jouw onderneming. Het Agentschap Binnenlands Bestuur verwerkt de resultaten van deze bevraging tot een rapport Gemeente en stadsmonitor, dat samen met andere cijfers een unieke kijk geeft op de staat van elke gemeente of stad in Vlaanderen. Neem zeker een kijkje op de nieuwe website. Download alle data in Excel.

Partager cet article:


Materiaux lies:

Discussions:
22.10.2021 01:40 Margaux:
De gemeente- en de stadsmonitor hebben als doel het strategische beleid van het lokaal bestuur beter te onderbouwen zodat ze hun bijdragen aan een lokale duurzame ontwikkeling kunnen bevorderen. Daarmee sporen deze indicatoren perfect met het aanbod van MVO Vlaanderen voor overheidsinstellingen.